Black State – Official Reveal Trailer (Metal Gear Meets Portal?)



Developer Motion Blur has announced Black State, a visually stunning new third-person action-adventure for PC that, if this gorgeous announcement trailer is accurate, mixes the espionage action of Metal Gear Solid with the reality-bending portal tech of Portal. It’s powered by Unreal Engine 5.

26 Comments

  1. Öncelikle başarılar dilerim. Grafikler çok iyi, ancak oyun yaparken hedef kitlenizi göz önünde bulundurmalısınız. Video oyunu oynayan yaş grubu genellikle 18 yaş ve üzeri, hatta 55 yaş üstü oyuncular da var. Bu yaş grubuna uygun bir oyun tasarlamak önemli
    Örneğin, gündüz vakti askeri üste lazerle harita oluşturan bir mekanizma var, ama nöbetçiler bunu fark etmiyor. Ayrıca, yolda birinin öldürülmesi kimse tarafından görülmüyor. Ana karakterin erkek güzeli Asya pazarına mı hitap ediyor? Eğer karakter askerse ve uzun süredir bu isi yapiyorsa ,yüznde ve vücudunda izler olmalı ya da tamamen kask kullanarak yüzü saklayabilirsiniz .

    Kapı açılmadan önce metro raylarının seslerini duyuluyor . Lütfen bu eleştirileri kişisel almayın; oyunu Türk yapımı olduğu için bile satin alirim. Ancak Amerika pazarında olumsuz yorumlar alirsa Örneğin, BioWare’in "Anthem" oyuncular tarafindan cok eleştirildi oyunu beklenen başarıyı yakalayamadı. Ayrıca, "Cyberpunk 2077"nin ilk sürümü birkaç kez ertelendi ve bu da oyunun çok eleştirilmesine neden oldu.
    Tekrar başarılar dilerim, umarım oyununuz başarılı olur.

  2. "Metal Gear Meets Portal?" No its – Metal Gear Meets Warzone and this mix not convince me.

  3. This just looks like one of those games where someone walked into a meeting room and said "we need to make a game that has X, and X, some of X and more of some X from those other games". This is not someone's passion project. Feels soulless.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *